Fairy Tales Music Series

     

Periler, genellikle insanüstü güçlere sahip, çoğunlukla insanlardan daha güzel ve zarif olarak tasvir edilen mitolojik bir varlıklardır. İnsanları diğer canlılardan ayıran en belirgin özelliklerden birisi şüphesiz sahip olduğumuz 'Ego' dur. Egomuz bize sürekli diğer insanlardan daha üstün olma içgüdüsü sağladığı için mitolojik olarak üst varlık ırkları hikayelere dökülmüştür.


Bunun için tarihe yazılmış çok fazla mitolojik kahraman var. Fakat bizim konumuz periler. Çünkü Bunlardan en fantastik, en büyülü olanı perilerdir. Perilerin sadece kendileri değil yaşadıkları ortamlarda, çok egzotik ve fantastik ortamlar olmuştur her zaman. Ve periler tasvir edildikleri her zaman görünüşleri insanlara benzer tasvir edilmiştir ki bu da insanların hayal gücünde çok da erişemeyecekleri bir varlık olmaktan çıkarmaktadır. 🦋


 Bazen insani duygularımızın ağırlığından kurtulmak isteriz. Tam da bu zamanlarda, stresin,kaygının ve size zihin karmaşası yaratacak olan düşüncelerinizin olmadığı, peri masalı gibi bir yerde olmak istersiniz. Bunu imajine etmek sizin negatifleri bir kenara koyarak ve pozitifi düşünmenizi sağlayacaktır. Böylelikle zihniniz rahatlayacaktır. 


 Bir peri masalında gibi hissederek, rahatlamak için Peri masalı playlist serisini dinleyebilirsiniz.

 Bu playlist sizi periler diyarına götürecek. Perilerin frekansını takip edin 🦋


Yorum Gönder

0 Yorumlar